- Glad for å holde nullen

Brad Jones sto i går for andre gang i mål for sin nye klubb, etter sommerovergangen fra Middlesbrough. Etterpå var australieren fornøyd med å ha holdt nullen.

Da Brad Jones debuterte på Anfield, i ligacupkampen mot Northampton i september, måtte han plukke to baller ut av nettet i åpent spill, og ytterligere fire etter straffesparkskonkurranse. I går kveld fikk australieren sin andre mulighet etter £2 millionerovergangen fra Middlesbrough, og denne gang holdt han buret rent.

- Det var flott å få spille. Det er alltid tøft å komme inn når du ikke har spilt på en stund, og kanskje det var tydelig et par ganger, sier Jones til Liverpool Echo.

- Det var et par ting jeg nok ville håndtert bedre etter en rekke kamper, men jeg er fornøyd med å ha holdt nullen, og var bare glad for å få en mulighet til å spille.

Jones var forberedt på at det ville bli begrenset med muligheter da han kom til Liverpool.

- Jeg visste at Pepe var en glimrende målvakt. Jeg har sett han spille i flere år, og visste hva jeg kom til. Det var fint av Pepe å la meg få prøve meg i kveld, Jeg tviler på det blir så mange flere sjanser denne sesongen. Jeg koste meg virkelig, og skal nå bare fortsette å jobbe hardt med spillet mitt.

- Jeg synes vi spilte bra i førsteomgang, og var solide. I andreomgang ble spillet litt mer oppstykket. Det ville vært fint å vinne foran hjemmesupporterne, men vi tapte ikke, og holdt nullen. Vi hadde allerede vunnet gruppen, og det er en god prestasjon. For meg personlig, velger jeg gjerne å holde nullen hver gang.

På fredag er det Europa League-trekning i Nyon. Da vil man finne ut hvem som blir Liverpools motstander i utslagsrunden.