- Glad for å lede England

Med Rio Ferdinand skadet får visekaptein Steven Gerrard muligheten til å lede England mot Egypt i morgen. Scouseren ser fram til en viktig oppkjøringskamp foran VM.

Det har vært mye oppstyr rundt det engelske landslaget i og med at John Terry mistet kapteinsvervet. Nå håper landet med tre løver på brystet at mer fokus kan rettes mot hva som skjer ute på det grønne gresset. Rio Ferdinand har overtatt armbindet, men opplever en sesong med mye skadetrøbbel. Mannen som møtte pressen foran privatlandskampen mot Egypt var derfor Steven Gerrard, som vil føre England ut på Wembley.

- Det å være Englands kaptein er alltid et stort ansvar, men jeg er henrykt over å kunne lede guttene ut på onsdagskvelden. Jeg ser fram til kampen.

- Lagånden og samholdet har vært fantastisk de siste par dagene. Manageren har gjentatt det ansvaret som vi har både på og utenfor banen, men det er noe han har gjort fra dag en av.

- Jeg tror alle allerede er fokusert mot VM. Spillere kjemper for plasser og for å komme med i troppen. Standarden på treningen i dag morges var glimrende. Det var svært høy intensitet.

- Det vil alltid være store forhåpninger og rampelyset rettet mot deg når du spiller for England. Jeg tror kampen på onsdag gir oss en perfekt mulighet til å vise alle at vi holder sammen og at vi er et godt lag. Vi har vært i god form i det siste og alle ser frem til onsdagskvelden. Så vidt jeg forstår vil det være 75.000 tilskuere på en vennskapskamp, noe som er utrolig.

- Egypt er et lag som spiller på et veldig bra nivå. Jeg tror de har vunnet Afrikamesterskapet tre ganger og dette er kanskje det mest suksessrike laget det har hatt noen gang. Det vil bli en veldig vrien kamp.

- Jeg tror ikke vi må forandre på noe fordi vi møter et afrikansk lag. Vi respekterer motstanderen og Fabio vil forberede oss godt. Det vil som sagt bli vanskelig da vi møter et lag med mye selvtillit og som ikke har noe press siden alle forventer at England skal vinne.