- Glad for endelig å være i gang med jobben

John W. Henry tok i dag for alvor fatt på jobben som Liverpool-eier, og åpnet ballet med å snakke med representanter for supporterne og lokale parlamentsmedlemmer. Selv karakteriserer han samtalene som en suksess.

Mr Henry ble nesten overfalt av reportere i det han kom ut fra Liverpool FC sine lokaler i Chapel Street i Liverpool sentrum. Det første spørsmålet han fikk var hvordan det gikk i dag.

- Storartet. Vi møtte alle i organisasjonen. Det er tre etasjer her, så det var fint å hilse på alle sammen. Det var herlig å endelig kunne ta fatt på jobben.

Reporterne ville vite om Henry hadde gitt supporterne noen forsikringer i forhold til hva NESV kommer til å foreta seg i tiden som kommer.

- Vi har møtt supportergrupper. Nei, vi har ikke gitt dem noen forsikringer. Vi er her for å lytte og lære av dem, og vi lærte mye i dag, uttalte Henry.

- Det jeg oppfattet som det største problemet, var deres følelse av å være tilsidesatt. Deres følelse av å ikke være en del av sin egen klubb. Det er dette vi har diskutert.

- Dette var det første store steget vi har tatt.

Reporterne ville også vite om de nye eierne hadde tatt noen bestemmelser i forhold til nytt stadion.

- Vi har ikke tatt noen bestemmelse om det. Dette er vår første dag.

Mr Henry snakket også med lokale parlamentsmedlemmer i dag, og reporterne lurte på hva de fortalte om renoveringen av Anfield-området, og de lokale innbyggernes bekymringer.

- Dette er en veldig viktig sak. Jeg vet ikke ennå, men forhåpentligvis kan vi bidra der.