- Gleder seg til rød folkefest

Formannen i Liverpool FC Supporters' Club Scandinavian Branch, Pål Chr. Møller, ser fram til at Oslo igjen skal farges helrødt når Torres, Gerrard og de andre stjernene kommer til Norge i august.

- Dette er som 17.mai og julaften på en gang, sier Møller til hjemmesiden til vif-fotball.no. 

- Det er kjempegøy at Liverpool vil komme hit for å vise seg fram for norske supportere tredje året på rad.

- Jeg snakket med Rafael Benitez sist Liverpool spilte mot Vålerenga for to år siden, foran et fullsatt Ullevaal, og han var mektig imponert over livet og atmosfæren. Han sa at han gjerne ville komme tilbake for å kunne gi noe igjen for den store støtten man får fra norske supportere, og nå har han altså holdt ord.

- Liverpool er en klubb med en fantasisk supporterkultur og jeg tror Vålerenga kanskje er den klubben i Norge som ligner mest i så måte,

- I fjor ble det litt negativt med høye billettpriser på Bislett, men nå ser vi fram til en fantastisk atmosfære på Ullevaal. Jeg er overbevist om at det vil være stor etterspørsmål og interesse for denne kampen.

- Dette vil også bli i forbindelse med at supporterklubben markerer sitt 30-års jubileum. Vi har 36.000 medlemmer og har meget høy aktivitet.

- Dette vil trolig være den kampen for Liverpool med den beste stemningen under sesongoppkjøringen, samtidig som det er nokså kort tid før sesongen sparkes i gang på alvor. Jeg forventer derfor at alle stjernene med Gerrard, Torres & Co vil være på plass. Forhåpentligvis vil også klubben ha nye eiere og nye spillere å vise fram.Pål Chr. Møller sammen med Rafa Benitez foran kampen på Ullevaal i 2008.