- Han er verdens beste keeper

Jamie Carragher hyller sin målvakt etter tabben som gjorde at det i dag ble utslagsgivende for resultatet. Han sier at laget er skuffet over resultatet. Hodgson skulle ønske seg tre poeng. Arsene Wenger fornøyd med resultatet, og synes Liverpool forsvarte seg bra.

Pepe Reina så ut til å få solen i øynene da Rosicky slo innlegget like før slutt, og fikk så Chamakh i kroppen, før ballen gikk i stolpen. Da han skulle fange returen fomlet han ballen rett i mål, og dermed fikk Arsenal utligningen sin. Carragher var skuffet over at de tapte to poeng så sent i kampen.

- Det var et skuffende mål å slippe inn, for det hadde ingenting å si om vi var 10 mot 11 i den situasjonen. Vi var uheldige, men Pepe er den beste målvakten i verden, sa Carragher etter kampen.

- Jeg tror vi ville tatt uavgjort i pausen.

Visekapteinen, som ble kåret til banens beste av SkySports, ble også ledet til å kritisere sin tidligere manager. Det ville han ikke gjøre.

- Jeg vil ikke kritisere den tidligere manageren, for vi hadde gode stunder. Det var på tide med en forandring, og det gir alle et løft, avsluttet Carra.

Hodgson skulle ønsket seg tre poeng fra kampen.

- Jeg er skuffet over å miste to poeng så nær slutten. Vi spilte en veldig bra kamp, men det er vanskelig med 10 mann mot et godt Arsenal-lag, sa Hodgson.

- Jeg gledet meg veldig over innstillingen, og den defensive organiseringen - spesielt med ti mann. Det var en spennende kamp, men jeg skulle ønske det endte med tre fantastiske poeng.

Også Arsene Wenger synes uavgjort var et godt resultat.

- Vi hadde ballen mye, men Liverpool forsvarte seg bra. Vi viste at vi ikke ga opp, og klarte å få med oss 1-1, som er et godt resultat på Anfield.

Han var uenig i at scoringen til David N'Gog kom fra en keepertabbe.

- Jeg synes skuddet var strålende, og kom veldig uventet i nærmeste hjørne, avsluttet Wenger.