- Håpet lever

Jamie Carragher mener at Liverpools håp om CL-spill neste sesong lever etter 3-0 over West Ham på Anfield i kveld. Benayoun jublet ikke over scoringen mot sin gamle arbeidsgiver.

Liverpool er fem poeng bak Tottenham på fjerdeplass etter kveldens seier, men har spilt en kamp mer.

- Det er ikke over ennå. Vi vet det blir vanskelig. Andre lag har gjort det bra. Tottenham har gjort det veldig bra, men de har en tøff kamp mot Manchester United hvor de forhåpentligvis går på en smell, uttalte midtstopperen til ESPN etter kampslutt på Anfield.

Scouseren benektet at de røde fikk lett match mot The Hammers.

- Det var en tøff kamp hele tiden. De kjemper for sine Premier League-liv, og jeg tror mange har sans for West Ham og håper de holder seg i divisjonen.

Liverpool risikerer å måtte legge ut på en meget lang reise til Madrid i morgen, dersom de ikke kommer seg med noe fly direkte fra øyriket. Carragher er imidlertid ikke bekymret.

- Slik er det bare, og jeg tror ikke det utgjør noen forskjell.

Yossi Benayoun ble av liverpool.no kåret til Liverpools beste spiller i kveld, og gjorde også 1-0 målet. Han jublet imidlertid ikke over scoringen.

- Jeg har fortsatt følelser for West Ham, og håper de holder seg i Premier League. Jeg ønsker dem lykke til, sa han til ESPN etter kampslutt.

Rafael Benitez kommenterte også kampen til TV-kanalen.

- Etter denne kampen prioriteres nå Europa League. På søndag prioriterer vi Premier League igjen.

- Vi var solide i kveld. Spillerne kjempet fra første fløytesignal av. Etter at vi scoret det første målet ble det lettere.

Benitez roset også David N'Gog som gjorde 2-0 målet.

- Å erstatte Fernando Torres er vanskelig, da alle forventer det samme av erstatteren som av Torres. Men David er en helt annen type spiller.

West Ham-manager Gianfranco Zola mente at hans lag sviktet på dødballer.

- Vi starte kampen bra. Vi var komfortable ute på banen. Men vi slet på dødballer, som vi normalt forsvarer oss svært bra på. Men ikke i kveld. Det første målet slo luften ut av oss. Før det synes jeg vi styrte kampen. Det andre målet avgjorde det hele. Etter det ble det vanskelig for oss. Vi prøvde, men det ble vanskelig. I annen omgang gjorde vi et helhjertet forsøk på å gå fremover og presse dem, men så scoret de på en dødball igjen.