- Humøret er tilbake

Roy Hodgson erkjenner at Liverpool ligger nede for tiden, men berømmer spillerne for deres innstilling. Han vil gi 4-5 “nye” spillere muligheten mot Napoli.

- Spillerne var veldig muntre i dag, sier Roy Hodgson til klubbens hjemmeside før avreise til Italia. - Treningsøkten var veldig god, intensiteten og konsentrasjonen var like bra som du kan ønske på noe tidspunkt av sesongen. Det, i seg selv, er beundringsverdig når du ligger nede. Du kan ikke benekte at vi ligger nede. Vi er nede fordi vi ikke gjør hva vi ønsker å gjøre, fordi fansen er sint og skuffet over oss. Vi ligger nede fordi vi er en stor klubb og burde gjøre det bedre.

- Uheldigvis er årsaken til at vi ikke gjør det bedre en mengde faktorer. Det var imidlertid godt å se at vi løftet oss over det og kom ut og begynte å spille igjen. Nå trenger vi sårt det resultatet, eller de resultatene, som i det minste bringer oss i sikkerhet på tabellen slik at vi kan puste og leve igjen.

- De er gode, fortsetter manager på spørsmålet om morgendagens motstander Napoli. – Jeg snakket med Claudio Ranieri på en konferanse for elitetrenere i Nyon for ikke så lenge siden og spurte ham om den italienske ligaen, og hvor trusselen mot de såkalte store klubbene ville komme fra. Han mente den ville komme fra Napoli. De skal ha fått en ny eier som har spyttet mye penger inn i klubben, og de har investert i spillere fra Sør-Amerika med store navn.

- De tar det veldig seriøst, de ligger som nummer fire i ligaen. Vi har stor respekt for dem, vi har sjekket dem, vi har sett dem spille to ganger og gjort våre videoanalyser.

- Dette vil bli en sjanse for minst fire eller fem av våre spillere som ikke har fått spille så mye dette året til å vise meg at de bør være på laget, eller at jeg skal ta dem seriøst.