- Ikke bare Bale

Gareth Bale har vært høstens komet i engelsk fotball, men Roy Hodgson mener at Tottenham handler om mye mer enn bare den hurtige venstreflanken.

Mens Liverpool har slitt med å finne veien til nettmaskene denne sesongen, har ikke det vært noe problem for morgendagens motstander. Tottenham har gjort 43 mål så langt denne sesongen, og 16 på sine seks siste kamper.

I Gareth Bale har London-klubben utviklet en spiller i verdensklasse, men Roy Hodgson insisterer på at morgendagens kamp ikke kun vil handle om å stoppe den raske waliseren.

- Gareth er en veldig god spiller, men jeg synes det er litt urettferdig overfor resten av Tottenham-laget at det har blitt så mye fokus på en mann, uttaler Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Jeg skal være den første til å gratulere Gareth med en god sesong så langt, og uttrykke min beundring for ham, men Tottenham handler om mye mer enn bare Gareth. Harry Redknapp har mange gode spillere, og har skapt et meget godt lag. Han har gjort en utmerket jobb. Han har hentet inn de spillerne han virkelig ønsket seg, og han håndterer de spillerne han overtok fra det forrige regimet på en meget bra måte, fortsetter Liverpool-manageren.

- Det å komme med i Champions League og deretter gå videre fra gruppespillet var en stor prestasjon av Spurs. Jeg er henrykt på Harrys vegne.

- Jeg vet vi møter et godt lag i morgen, men jeg har troen på mitt eget lag for øyeblikket. Vi kommer til å mønstre et godt lag der nede, og jeg tror det blir en knakende god kamp. Begge lag vil forsøke å vinne, da begge lag innser hvor verdifullt tre poeng er i denne kampen. Det borger for en underholdende kamp mellom to offensive lag, og det vil bli interessant å se hvem som stikker av med poengene.

- På bortebane har vi av og til prøvd å spille for fin fotball foran motstanderens forsvar, og ikke fått ballen inn bak forsvaret hyppig nok. Vi har ikke kommet i innleggsposisjoner hyppig nok, og heller ikke fått nok folk inn i feltet. Dette jobber vi med hele tiden, og det er noe vi håper å rette på.

- Defensivt har vi ikke vært så dårlige på bortebane heller. Vi har ikke lekket som en sil. Problemet er at vi ikke har gjort nok mål. Men jeg har tro på at de offensive spillerne på laget nå vil gi oss de målene vi trenger på bortebane.