- Ikke ment som kritikk

Roy Hodgson er sjokkert over at hans kommentar om Glen Johnsons form har skapt så mye oppstyr og er lei seg dersom uttalelsen har blitt oppfattet som kritikk.

Roy Hodgson kom med en oppriktig vurdering av Glen Johnsons form til gårsdagens aviser. Manageren uttalte at backen ikke har spilt på det nivået som engang gjorde ham til landslagsspiller under Fabio Capello. Roy Hodgson presiserer at kommentarene ikke var ment som en kritikk av spilleren.

I dag rapporter engelske tabloidaviser (se ryktebørsen) at Glen Johnson er opprørt over kommentarene og ønsker seg vekk fra klubben. Høyrebacken trives visstnok ikke med Hodgsons spillestil og forholdet til manageren skal være nokså tynnslitt.

- Vi alle ønsker at Glen Johnson finner Englandsformen, men det har ingenting å gjøre med at han er skadet for tiden, uttaler Roy Hodgson til Press Association.

- Det var bare en generell kommentar som jeg synes jeg var berettiget til å gjøre. Vi har en spiller med ferdigheter. Vi håper at han vil tilføre laget de ferdighetene fordi vi ønsker å benytte dem til å hjelpe oss med å vinne kamper.

- Det er ikke bra å være en spiller med store egenskaper dersom du ikke klarer å få det ut på banen.

- Vi vet at Glen kan og kommer til å klare det, men først og fremst må Glen bli skadefri. Jeg håper at det vil bli tilfelle neste helg (hjemme mot West Ham) fordi han har vist fin fremgang,

- Han vet så vel som jeg at han ikke har nådd den formen veldig ofte denne sesongen.

- Det forundrer meg at folk ønsker å skape overskrifter når du kommer med en slik uttalelse.

- Alle sier det jeg sier. Jeg håper at jeg er ærlig, og jeg håper at spillerne er ærlige.

- Jeg innså ikke at jeg har blitt beskyldt for å kritisere ham. Jeg kritiserer normalt ikke mine spillere. Jeg er lei meg dersom det har blitt antydet slik.