- Ikke se på tabellen før etter ti kamper

Roy Hodgson mener Liverpool-supporterne ikke trenger å bry seg om tabellplasseringen før etter ti spilte kamper. Manageren glad for at FIFA/UEFA har flyttet landskampene til tirsdager.

Liverpool ligger på 13.plass i Premier League med fire poeng etter tre kamper, men manager Roy Hodgson mener det er for tidlig å trekke konklusjoner etter så få kamper.
- Jeg vet hvor mange poeng vi har, men jeg vet ikke hva det betyr tabellmessig, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes ikke tabellen er interessant før etter minst ti kamper spilt. Da begynner du å se hvor stor avstanden er mellom laget ditt og topplagene eller mellom laget ditt og bunnlagene. Jeg synes ikke man skal bry seg om det etter tre kamper.

- Spilleprogrammet har en stor rolle i det. Vi har allerede møtt Arsenal hjemme og Manchester City borte. Skader spiller også en rolle når lagene ikke har sitt beste lag tilgjenglig, men vil få det snart.

- Etter ti kamper vil jeg begynne å bry meg om tabellen, men inntil da jeg bryr meg om prestasjonene og resultatene.

Etter at landskampene nå blir spilt fredag og tirsdag mot tidligere lørdag og onsdag, får Roy Hodgson bedre tid til å forbedre laget til helgens kamp mot Birmingham.
- En dag er en dag, en ekstra dag hjelper enormt. Tidligere var det veldig problematisk når vi hadde kamp på en lørdag fordi spillerne spilte onsdag og noen ganger var de ikke tilbake før fredag, så du fikk knapt se dem før kampen.

- Denne uken fikk vi nesten alle spillerne tilbake på onsdag. Det gir oss torsdag, fredag og også lørdag til forberedelser.

- Det er en stor fordel og veldig fornuftig avgjørelse av FIFA/UEFA. Jeg tror vi må takke elitetrenerne som går på disse forsamlingene hvert år, for å ha kommet med forslaget og fått det godkjent.