- Imponert over nykommerne

Fabio Aurelio gleder seg til sesongstarten på søndag, og er imponert over hva han har sett av nykommerne så langt. Han føler stallen er blitt bra styrket, og håper på en god start.

Fabio Aurelio ble tidligere hentet tilbake til klubben, etter å ha først ha blitt sluppet da kontrakten hans gikk ut 30. juni. Brasilianeren ser frem til en ny sesong på Anfield, og gleder seg til søndagens kamp mot Arsenal.

- Det er en flott kamp å starte med. Vi har spilt noen interessante kamper mot Arsenal tidligere, og alle gleder seg veldig, sier Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Vi har en ny manager med nye arbeidsmetoder, så vi får se hvordan ting går. Det blir en ny sesong for Liverpool, og vi avsluttet ikke den forrige så bra. Vi håper å få en god start på sesongen.

- Vi har god tro på at vi kan klare det. Det er en veldig viktig kamp, fordi det er mot et topplag, og det ville vært fint å vinne mot en slik stor rival. Dersom vi klarer det er det glimrende, men vi vet at det kun er tre poeng, så vi vil ikke ta av.

Aurelio er imponert over spillerne klubben har hentet i sommer.

- Joe Cole kom fra Chelsea, og han er en kvalitetsspiller, det er det ingen som tviler på. Du kan se det på trening, og jeg tror han kan bli veldig bra for oss. Han er god i veldig god i mellomrommet, og det betyr at vi kan flytte Stevie litt lenger bak. Jeg tror det vil gjøre oss mye sterkere i angrep.

- Jeg tror også at Wilson vil bli en stor forsvarer. Han vil lære mye fra forsvarerne vi allerede har her.

- For Jovanovic, så tyder alt på at han vil gjøre det veldig bra for oss. Han spilte bra i Europa League, og kan spille både til venstre, høyre og på topp. Alle spillerne som har blitt hentet vil forbedre stallen, og jeg tror resten av guttene føler det på samme måte, avslutter den sympatiske brasilianeren.