- Ingen bud på Babel

The Mirror slo stort opp i dag at Ryan Babel var på vei til Wolfsburg for £9 millioner. Spilleren selv avkreftet det på twitter, og det gjorde også Roy Hodgson i dag. Han forventer å få inn et par nye fjes før overgangsvinduet stenger.

The Mirror slo stort opp med en ekslusiv i dag at Ryan Babel skulle være på vei til Steve McClarens Wolfsburg for £9 millioner. I følge tabloidavisen man allerede kommet langt i forhandlingene. Ryan Babel selv bare lo av overgangsryktene på Twitter.

- LOL! De han skrive hva de vil. Jeg vil være den første til å fortelle dere om noe skulle skje. Det vil være meg, og ikke avisene, skrev Babel på Twitter.

Også Roy Hodgson benektet at nederlenderen var på vei til Bundesliga.

- Vi har ikke mottatt noen formelle bud på Ryan Babel, og han er en spiller jeg forventer vil spille for oss, sa Hodgson på pressekonferansen.

Det er nå to uker til overgangsvinduet stenger. Manageren og Christian Purslowhar tidligere sagt at han forventet ett eller to nye fjes før overgangsvinduet stengte - og det er utenom Christian Poulsen og Brad Jones.

- Brad Jones-situasjonen har vært under kontroll en stund, så jeg tror vi snakker om å kjøpe en eller to nye spillere i tillegg til det.

- Vi trenger 25 spillere i stallen vår slik som alle andre. Vi behøver 25 spillere som kan spille Premier League, Europa League, FA Cup og Carling Cup. Jeg skulle ønske vi kunne hatt et par flere.

- Alle spillere som forlater en klubb må bli erstattet. Vi er ikke i en posisjon hvor vi kan la spillere gå uten å erstatte dem - om de er i planene våre for 25-mannstroppen, sier Hodgson, noe mange journalister vil tolke som at han tenker på mulige nye fjes om Javier Mascherano skulle få sin ønskede overgang til Inter eller Barcelona.