- Ingen gjeld med meg som eier

Steve Morgan fikk aldri kontroll over Liverpool FC, og den nåværende eieren av Wolverhampton antyder en sorgfri klubb uten renteutgifter dersom han hadde tatt over på Anfield.

Steve Morgan var i mange år en innbitt motstander av daværende eier David Moores i Liverpool. Moores hadde over 50 % av aksjene i LFC og fullstendig kontroll, ITV (Granada) eide 10 % og den lokale entreprenøren Steve Morgan var den nest største personlige aksjeholderen etter Moores med om lag 6%.

Morgan var klar til å legge £70M på bordet for å få kontroll over Liverpool FC, men fikk først avslag og hevdet siden at han trakk et senere tilbud. Avslaget fra Moores hadde sammenheng med for lav pris for aksjene, og hvor han i realiteten garanterte for en aksjeemisjon. Morgan trakk seg senere helt ut, angivelig fordi det ble oppdaget at utgiftene ved bygging av ny stadion var høyere enn først antatt.

Steve Morgan var i etterkant bitter over den behandlingen han fikk i de øvre kontorer på Anfield, og hadde ingen betenkeligheter med å selge sin betydelige aksjepost da Hicks og Gillett kom på banen.

Morgan har siden kjøpt Wolverhampton Wanderers, og har i dag uttalt seg om situasjonen i Liverpool FC. På Anfield sitter man som kjent med en gjeld på £237M, og hvor eierne Hicks og Gillett er pålagt av bankene å redusere denne med £100M innen sommeren er over.

- Jeg var klar til å investere opp til £70M i klubben på den tiden, gjentar Morgan.

- Det ville ha vært penger rett inn i klubben. Det ville praktisk talt ha sørget for at man var gjeldsfri.

- Hvis jeg hadde kommet inn, ville man ikke hatt dagens renteutgifter.