- Ingen krise

Roy Hodgson tok sine spillere i forsvar etter 2-0 tapet for Everton på Goodison. Liverpools fjerde tap på åtte ligakamper denne sesongen. De røde er nå nest sist på tabellen, men manageren vil ikke være med på at det er noen krise i Liverpool.

Kun West Ham ligger nå bak Liverpool på tabellen, ettersom dagens tap førte til at Wolves passerte Anfield-klubben på tabellen på målforskjell. Det er nå kun målforskjellen som skiller de røde fra sisteplassen.

- Vi kom bakpå etter at et innlegg skiftet retning i vår spiller og falt ned i beina til Cahill, så jeg synes vi var uheldige som lå under med ett mål ved pause, fordi vi hadde kommet flott tilbake i kampen etter deres gode start, sa Hodgson til Sky Sports etter kampslutt.

- I andre omgang gjorde vi alt laget kunne gjøre. Vi spilte bra, skapte sjanser, og begrenset dem til noen få sjanser. Vi la rett og slett press på dem, la han til.

Hodgson fikk blant annet spørsmål om Fernando Torres mangler selvtillit for øyeblikket.

- Jeg tror ikke han er i dårlig fysisk form. Det mener jeg han viste i dag. Han jobbet hardt, og han har ingen skadeproblemer nå. Han fikk juling under VM, og mentalt er han kanskje litt nede. Han trenger en scoring eller to for å få tilbake selvtilliten. Men jeg har ingen grunn til å klage på spillet hans i dag.

Liverpool har kun vunnet en av åtte ligakamper, men Hodgson nekter å få panikk av den grunn.

- Jeg ser ikke på dette som noen krise. Jeg synes ikke vi spilte som noe bunnlag i dag, men vi har bare seks poeng på åtte kamper, noe som er dårlig betalt. Vi må begynne å vinne, og klatre på tabellen. Inntil vi gjør det vil folk trolig fortsette å strø om seg med ordet «krise».

Hodgson fikk en tillitserklæring fra de nye eierne før kampstart i dag.

- Det er alltid fint å vite at du har eiernes tillit. Så snart du taper et par kamper på rad i dagens fotball, blir det stilt spørsmål ved din posisjon. Så du er alltid glad for å høre at de nye eierne mener at du er riktig mann for jobben. Men jeg aner jo ikke om de har forandret mening etter dagens kamp.