- Jeg bør få igjen fire ganger pengene

Tom Hicks oppgir samarbeidsproblemer med George Gillett og at det nå er selgers marked som grunnene til at LFC nå offisielt er til salgs. Han forventer at salget vil innbringe £600M-£800M!

I et intervju med Wall Street Journal letter Tom Hicks på sløret, og forteller hvorfor Liverpool FC nå offsielt er til salgs.

Hicks håper at salget av Liverpool skal innbringe så mye som £600M-£800M. Dette i sterk kontrast til de £238M amerikanerne betalte for klubben for tre år siden. Finansielle observatører som Wall Street Journal har vært i kontakt med tror ikke at Hicks sine forventninger er realistiske.

- Liverpool vil bli min mest lønnsomme investering noensinne. Det har vært den mest givende investeringen på mange måter, men også den mest smertefulle på mange måter. Det er veldig frustrerende når du føler at fansen er mot deg, siteres Hicks.

Hicks hevder at mye av kritikken som har vært rettet mot eierne har vært urettferdig, ettersom både omsetning og transferbudsjett har blitt økt.

- Supporterne skylder på eierne, men faktum er at vi har hatt forferdelige skadeproblemer på våre stjernespillere i månedsvis, og uten dem er vi ikke noe godt lag, sier Hicks.

Hicks og Gillett har som kjent begge søkt etter investorer en stund, men Hicks karakteriserer samarbeidet som dysfunksjonelt og ineffektivt.

- Forretningspotensialet er der. Jeg bør få igjen fire ganger så mye som jeg ga for Liverpool, avslutter Hicks.

George Gillett ønsket ikke å kommentere at Liverpool FC nå er til salgs overfor Wall Street Journal.