- Jeg føler meg mer komfortabel

Raul Meireles synes han er i ferd med å etablere seg i engelsk fotball, men selv om han trives best sentralt vil han uten problemer spille der manageren setter ham opp.

Raul Meireles var en av Liverpools beste mot West Ham, i hans vante rolle sentralt på midtbanen. Tidligere er han blitt benyttet både på høyrekanten og bak Fernando Torres. Portugiseren innrømmer at det har vært en vanskelig overgang fra hjemlig liga og til Premier League.

- Jeg vet at laget ikke startet så bra etter at jeg kom hit, men dere fikk glimt av hva vi kan gjøre over perioden hvor vi vant fire kamper på rad, sier Meireles til Liverpool Echo.

- Vi har hatt et par svake resultater etter det, men vi kom tilbake mot West Ham.

- Premier League er vanskelig og det har vært vanskelig å spille i England da alle lagene du møter er gode. Det er hardere konkurranser, men jeg føler meg mer komfortabel nå.

- Det er alltid lettere når en vinner kamper og alle spillerne hjelper meg. Vi spilte en del veldig god fotball mot West Ham. Vi vil fortsette å arbeide hardt og jeg håper mitt spill vil bli stadig bedre.

- Jeg føler meg mer komfortabel i midten, men jeg spiller der manageren måtte ønske meg. Det er min jobb og jeg arbeider for å få suksess med Liverpool og for å kunne hjelpe laget.