- Jeg forventet det slik

Milan Jovanovic hevder han allerede føler seg hjemme i engelsk fotball. Serberen tok spranget fra den belgiske ligaen i sommer, men visste hva han hadde i vente far tidligere møter med britiske lag.

Milan Jovanovic mener erfaringen med å møte britisk motstand har hjulpet ham til å tilpasse seg livet i Premier League.
- Det var dette jeg forventet på søndag, sier Jovanovic til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har erfaring med å spille mot engelske lag i UEFA-cupen og Champions League, mot Arsenal og Everton. Jeg forventet veldig tøff fotball med tempo, og det er det jeg liker.

- Fysisk er treningen virkelig hard, men det var slik i løpet av fire fantastiske år i Standard Liege. Jeg er vant til det, men det er kanskje enda tøffere her.

Jovanovic har operert på venstreflanken så langt for Liverpool, men avslører at han også kan brukes på motsatt side, og han jobber hardt for å finne veien til nettmaskene.
- Jeg kan spille på venstre eller noen ganger på høyre side av midtbanen. Jeg prøver alltid å angripe og hjelpe spissene. Jeg håper jeg kan score mål her.

Mens Jovanovic er på vei til å bli vant med ny fotballstil, forsøker han og hans familie også å ta fatt i livet i et fremmed land.
- Det viktigste er min form og tilpasse meg fotballen. Etter det kan jeg komme videre med normalt liv.

- Alle spillerne og staben har vært veldig greie. De har prøvd å få meg til å føle meg så bra som mulig, og jeg er veldig takknemlig for det. Jeg har et godt forhold til alle spillerne her. Jeg har snakket om fotball med alle spillerne og jeg pratet med Steven Gerrard noen ganger om dette.

- Jeg har ennå ikke ikke hatt mye tid til å besøke sentrum, men jeg har vært der et par ganger. Jeg har besøkt en eller to restauranter, det er det. Folk har stoppet meg for autografer, det er normalt. Jeg har naturligvis ingenting i mot det.