- Jeg har blitt forelsket i Liverpool FC

Avtroppende styreformann Martin Broughton reflekterer over sin korte - men dramatiske - periode som styreformann i Liverpool FC. Chelsea-supporteren forteller at han har blitt forelsket i Liverpool FC i løpet av de sju månedene han har innehatt vervet.

- Det er med blandede følelser jeg nå forlater min post som styreformann. Det har vært en flott tid, og jeg kommer til å savne jobben veldig. Men jeg mener at dette er riktig tid å trekke seg tilbake på, sier Broughton til Liverpoolfc.tv.

- Disse sju månedene har vært en berg- og dalbane, men jeg har trivdes i jobben. Jeg må innrømme at det var tider der jobben ikke var særlig artig, men når jeg nå ser tilbake, så er jeg fornøyd med det jeg oppnådde og har likt det jeg har drevet med, legger han til.

- Jobben var vanskeligere enn jeg forutså. Jeg trodde det kom til å være flere beilere til klubben på et tidligere stadium. Det tok litt lenger tid enn jeg forventet å få solgt klubben, og til syvende og sist ble det også en god del mer komplisert enn jeg hadde forutsett.

- Høydepunktet var selvsagt å få avtalen i land med de riktige folkene. Ingen tvil om det. Det at vi leverte det vi lovet, med de riktige eierne, var høydepunktet.

- Vi var langt nede tidlig i prosessen, når vi hadde en situasjon med upopulære eiere, en manager på tur ut, og deretter ingen manager i det hele tatt, samtidig som det verserte historier om at Stevie var på vei ut og at Fernando ønsket seg bort. Det var en veldig ukomfortabel periode.

- Jeg er veldig stolt over å ha vært med på å sikre fremtiden til klubben. Det var herlig å klare å levere det jeg lovet.

- NESV har tatt fatt på oppgaven på en veldig profesjonell måte. Jeg har blitt imponert over det. Det var noe slikt jeg ventet fra dem. Jeg mener at ansettelsen av Damien Comolli er en god tilvekst. NESV vil ta tiden til hjelp, og gjøre ting forsiktig og gjennomtenkt. De vil ikke la seg stresse. De er de riktige eierne.

- Som Chelsea-supporter må jeg bare si at Liverpool har vunnet en meget spesiell plass i hjertet mitt. Jeg elsker klubben. Anfield er et fantastisk sted. Det føles litt merkelig at Liverpool-fans nå anser meg som deres redningsmann. Liverpool-fans kommer bort til meg på gaten, på toget og alle mulige andre plasser, og kommenterer dette. Jeg er stolt over det. Da føler du at den jobben du har gjort har vært verdt innsatsen.

- Til slutt vil jeg takke Liverpool-fansen for å være slike flotte supportere. Liverpool er en fantastisk klubb med fantastiske supportere. Dette har vært en følelsesladet og vanskelig periode for dem. Det har jeg forstått. Men de har beholdt troen hele veien, og det må de fortsette med. Laget vil bli bra igjen.