- Jeg kom med åpne øyne

Roy Hodgson sier at man må akseptere at dagens lag på Anfield ikke er slik som under tidligere år, og at han nå vil gjøre det han kan for at man kan komme tilbake dit. Eierne tilbake til de neste hjemmekampene.

Hodgson fikk spørsmål om gjenoppbyggingen av Liverpool på pressekonferansen etter 2-1 mot Blackburn, etter at manageren hadde kommentert dette i dagens kampprogram

- Jeg visste at alt ikke var som det skulle være, ikke minst de bekymringer som lå over klubben i form av hvem som skulle eie den og hvorvidt det ville bli stilt penger til rådighet for nye spillere, forklarer Roy Hodgson.

- Jeg visste også at det var tvil om størrelsen og kvaliteten på spillertroppen, men dette vet du ikke om stemmer før du kan begynne å arbeide med spillerne. Jeg har opplevd tidligere at spillere både var bedre og dårligere enn jeg var blitt fortalt.

- Jeg kom med åpne øyne. Jeg mente at den eneste måten jeg kunne håndtere dette på var å arbeide med spillerne på treningsfeltet, og prøve å sørge for at vi ble godt organisert og hver spiller visste sin jobb.

- Vi er nødt til å vise litt ydmykhet og akseptere at vi er ikke Liverpool slik klubben var i gamle dager. Vi vil imidlertid arbeide hardt for å prøve og bli det.

- Jeg er sikker på at han var fornøyd i kveld og la oss håpe at vi kan gjøre en like god kamp når han kommer neste gang, sa Hodgson på hvordan trodde Tom Werner fra NESV hadde opplevd seieren mot Blackburn. – Etter det jeg forstår vil det være etter vår neste kamp mot Bolton.