- Jeg ønsker å bli værende og score mål

David Ngog håper å tegne seg ytterligere på scoringslista denne sesongen. Franskmannen ønsker å bli værende i klubben og kjempe om en plass på laget.

Media har rapport at flere klubber, deriblant West Bromwich, er interessert i David Ngog, men sjansene til førstelagsspill i Liverpool ble ikke akkurat mindre etter den flotte scoringen mot Arsenal. Spissen påpeker at han trives utmerket på Anfield 
- Jeg er lykkelig i Liverpool. Jeg er fokusert på klubben. Jeg forsøker å gjøre mitt beste for Liverpool, forteller Ngog til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er spiss og ønsker å score mange mål for Liverpool. Jeg jobber hardt for det, så det er bra når det betaler seg. Da Javier spilte ballen til meg i straffefeltet, så jeg ikke så mange løsninger, slik at jeg skjøt, og det var det.

Liverpool så ut til å gå mot seier før Pepe Reina fomlet ballen over streken helt på slutten. Med ti mot elleve i over en omgang er Ngog likevel glad for det ene poenget.
- Ja, det var et godt poeng. Da vi ble redusert til ti spillere, innså vi at det kom til å bli vanskelig å få et poeng.

- Jeg vet ikke om han (Cole) fortjente rødt kort. Han ønsket bare å gjøre det bra, men etterpå kjempet vi sammen og gjorde et bra.

Fernando Torres var tilbake etter adductorskaden han pådro seg i VM og kom inn for Ngog drøye kvarteret før slutt. Hans retur vil sannsynligvis bety mindre spilletid for Ngog. For to uker siden opplyste Torres at han ville fortsette karrieren i Liverpool
- Han hjelper oss virkelig. Han er en nøkkelspiller, og det er bra for fremtiden vår. Det var et løft. Når store spillere som ham og Stevie sier at de blir, så er det bra for Liverpool. Vi er en stor klubb og vi trenger store spillere.

Rafael Benítez var mangeren som hentet Ngog til klubben, men 21-åringen trives også godt under Roy Hodgson.
- Så langt har det vært meget bra. Han snakker meget tett med spillerne. Han har mye erfaring, og det vil hjelpe oss på toppnivå. Han har vært manager lenge. Han er bra for klubben.