- Jeg ønsker å forsette i Liverpool

Rafael Beniez sa etter dagens kamp mot Hull at han ønsker å fortsette som Liverpool-manager, og insisterer på at ingen i klubben ønsker å selge Fernando Torres og Steven Gerrard. Endringer i preseaon-programmet.

Benitez sier til Liverpoolfc.tv at han opplevde samtalene med styreformann Martin Broughton denne uken som positive, og avslører at han vil ha et nytt møte med formannen kommende uke.

- Jeg hadde et møte med styreformannen, og det var positivt. Vi vil ha en ny samtale denne uken, og da vil vi snakke om fremtiden igjen, sa Liverpool-manageren til pressen etter kampslutt på KC Stadium.

- Jeg har vist min hengivenhet til klubben i flere år, og dersom jeg blir er ikke salg av Gerrard og Torres i mine tanker. Jeg ønsker ikke å selge dem.

- Stabiliteten til klubben er det som er viktig. Vi må gjøre fremskritt. Vi vil ha et nytt møte, og forhåpentligvis kan vi gjøre fremskritt. Ingen ønsker å selge Gerrard og Torres. Styreformannen var veldig klar på det.

- For meg er situasjonen som før. Jeg har alltid ønsket å bli i Liverpool, og det ønsker jeg nå også.

Benitez innrømmer at det var frustrerende med 0-0 mot Hull i sesongavslutningen. Et resultat som betyr at Liverpool endte på 7.plass i Premier League, og må ut i Europaliga-kvalifisering allerede i juli måned.

- Jeg tror folk kunne se at vi prøvde å vinne. Vi hadde sjanser, og vi kunne ha scoret mot slutten. Det har vært en spesiell sesong, der mye har skjedd. Vi skapte 3-4 sjanser, men klarte ikke å ta vare på dem.

- Vi var virkelig gode på bortebane forrige sesong, så det har vært en stor forskjell. Vi har ikke vunnet de kampene vi vant i fjor, og har ikke scoret like mange mål.

Benitez lot 16 år gamle Jack Robinson få slippe innpå de siste fem minuttene, og Warrington-gutten ble dermed den yngste spiller til å spille for Liverpool noensinne, 16 år og 250 dager gammel. Den gamle rekorden til Max Thompson fra 1974 lød på 17 år og 129 dager. Robinson debuterte dermed på førstelaget uten å ha vært innom reservelaget først.

- Reservelaget er bortreist, og vi har skader på Fabio Aurelio og Emiliano Insua. Jack trente med oss en dag, og jeg følte han kunne være en mulighet. Han er ung, men jeg er godt fornøyd med ham. Han nektet å gi fra seg trøyen sin til noen etter kampen, forteller Benitez om Liverpools nummer 49.

Europa League-kvalifisering fører nå til forandringer i Liverpools preseason-program. De røde må nå begynne i 3.kvalifiseringsrunde, som spilles 29.juli og 5.august.

- Vi har jobbet hardt, og preseaon var mer eller mindre klarlagt. Men nå må vi analysere kampprogrammet og se om vi kan organisere kampene på en skikkelig måte.

- Vi opplevde noe av det samme i fjor, da for mange spillere var opptatt med Confederations Cup. Laget lider av disse turneringene, og det blir ikke lett. Men vi vil prøve å håndtere det.

Manageren fikk også spørsmål om potensielle transfermål.

- Vi jobber med det, og ser etter transfermål. Det er det samme hvert år. Jeg tror ikke det blir noe problem for Liverpool å tiltrekke seg spillere, for vi snakker om en meget stor klubb med en fantastisk historie. Vi har store kvalitetsspillere i troppen.

- Du kan ikke vinne hvert år. Denne sesongen har vært dårlig, men når du er i en klubb lenge opplever du både gode og dårlige tider.