- Jeg skal svare på kritikken

Paul Konchesky mener at røde supportere må gi manager Roy Hodgson støtte, og synes det har vært lett å klandre en spiller som han selv. Nå vil han slå tilbake.

- Jeg vet at fansen ønsker en annen form for fotball, men jeg tror at hans stil vil fungere her, sier Paul Konchesky til Daily Express om spillestilen som Roy Hodgson har innført på Anfield.

- Supporterne behøver å støtte ham litt mer.

- Han ønsker å være på toppen. Han er ikke fornøyd med å bli nummer åtte eller ni. Jeg visste at forventningene her ville være annerledes enn i Fulham, men forstod ikke helt hvor mye før jeg kom hit.

- Hver eneste person i Liverpool ønsker at deres lag skal være inne blant topp fire. Presset er høyt, men det er også bra da du må vise folk hva du står for.

- Ligaen er rar denne sesongen. Det er ikke bare Liverpool som ikke vinner kamper. Det gir oss en sjanse til å komme tilbake, spesielt over jul da vi får spillere igjen etter skader.

- Jeg har sett og hørt det, men folk må fortelle meg hva en Liverpool-spiller er for dem, sier venstrebacken om den kritikken som er blitt ham til del etter overgangen i sommer.

- Til å begynne med slet jeg med formen og var skadet, men i det siste har jeg blitt frisk og gjort det greit. Jeg ønsker å gjøre det bedre, men samtidig tror jeg at jeg er en det er lett å kritisere. Jeg har ikke vært her tidligere og jeg er et av kjøpene til den nye manageren.

- Folk har en oppfatning av meg nå. Etter noen måneder til, hvis vi blir nummer fire eller fem, vil deres oppfatning være annerledes? – Jeg vil holde det gående, komme tilbake og svare på kritikken.