- Jeg vil være klar når sjansen byr seg

David Ngog er Liverpools toppscorer denne sesongen, men vet at han må være tålmodig og jobbe hardt for å imponere manager Roy Hodgson ved hver anledning.

Både David N’Gog og Steven Gerrard står bokført med syv scoringer denne sesongen. Nå som Fernando Torres ser ut til å være på vei mot storformen, med fire mål på de seneste fire ligakampene, vil det nok bli mindre spilletid for David N’Gog. 21-åringen er imidlertid bestemt på å ta vel vare på de mulighetene som oppstår.

- Jeg har scoret noen mål, og det gjør meg mer selvsikker og komfortabel på laget, uttaler David N’Gog til Liverpool Echo.

- Jeg følte det slik under pre-season, men jeg vet at jeg må være stabil og fortsette å prestere på den måten hver gang jeg spiller.

- Du må være beredt til å kjempe hver uke og i hver kamp du spiller for laget. Dette er Liverpool, og det er vår plikt å representere klubben på beste måte ved alle anledninger. Jeg forsøker å gjøre det hver gang jeg får sjansen. Jeg ønsker å prestere bra.

- Når du spiller mindre, må du være klar når sjansen byr seg. Det er vanskelig å reprodusere ditt beste i hver kamp, men jeg jobber hardt på trening hele tiden. Jeg prøver å holde fokus på det å spille bra. Det er ikke lett fordi du ønsker å spille hver eneste kamp. Den eneste målsettingen er å komme på banen. Jeg antar at jeg bare må være tålmodig. Hovedsaken for meg er å fortsette å arbeide og beholde troen på at jeg vil få de mulighetene jeg ønsker.

- Når du er spiss, er det vanskelig å score mål. Når du scorer noen, forsøker du å bruke det til å få mer selvtillit. Dette er jobben min, og det er det jeg har prøvd å gjøre. Jeg ønsker å score fler.

- Målene (jeg scoret) mot Manchester United og Arsenal er gode minner for meg. Jeg vet at jeg besitter kvaliteten til å spille på dette nivået. Utfordringen for meg er å sørge for at jeg viser denne kvaliteten gjennom hele sesongen.

- Når jeg får en sjanse til å spille, prøver jeg å vise min kvaliteter for laget. Jeg føler meg bra, og jeg takker sjefen for at han har gitt meg denne tilliten. Nå er det opp til meg å gi ham noe tilbake hver gang jeg får muligheten.

- Jeg er overrasket (over starten vi har gjort) på grunn av troppens kvaliteter. Vi har mange gode spillere. Jeg håper at vi kan begynne å gjøre det bedre og bedre etter de seneste par seirene vi har tatt. Premier League er så viktig for oss.

- Det er bra at manageren kan bruke ulike systemer. For meg har ingenting forandret seg. Jeg har fortsatt den samme grunntanken om at jeg vil gjøre mitt beste for klubben uansett hvor jeg spiller.