- Kan ikke bare stole på transfervindu

Roy Hodgson vil se fram mot et overgangsvindu i januar hvor han er ventet å få penger til spillerkjøp, men understreker at det er mange kamper og langt dit.

- Jeg vil tro eierne vil være interessert i å sette seg ned og planlegge ting, og alle i klubben vil være fornøyd med at vi nå kan gå inn i en periode med mer stabilitet, sier Liverpools manager til Daily Mirror.

- Det var sårt tiltrengt. Det var mye som behøvde å ordnes utenfor fotballbanen og de kan utvilsomt hjelpe til der. Når det gjelder hva som foregår på banen, har vi de spillerne vi har og vi må fortsette å arbeide med dem.

- Transfervinduet er to og en halv måned unna og mye fotball skal spilles innen den tid. Det vil ikke være noe poeng i å satse på at alt ordner seg under januarvinduet. Først må vi vinne noen kamper, og forhåpentligvis har vi spillerne som kan gjøre det.

- Transfervinduet vil være interessant for oss, og hvis eierne kan støtte oss der vil vi være takknemlig for det. Vi vil gjøre vår jobb med å speide etter spillere.

- Det er imidlertid fremtiden. Hva som interesserer meg nå er Napoli og så Blackburn, spesielt kampen mot Blackburn behøver vi å vinne.

- Det er et problem at vi slipper inn mål, men med den offensive lagoppstillingen vi har vil det være en risiko, hevder Hodgson videre.

- Vi behøver å score for å ta vekk presset fra forsvaret. Gode lag scorer mål og slipper inn få, slik som Chelsea. Vi må bli bedre både i angrep og forsvar.