- Kan konkurrere om titler

Christian Poulsen mener han har sett nok til å si at Liverpool har et godt nok lag til å konkurrere om titler denne sesongen.

Liverpools nye danske midtbanespiller, Christian Poulsen, kom fra Juventus tidligere denne sesongen. Til London Evening Standard sier Poulsen at han tror hans nye lag skal være tittelkandidater denne sesongen. Dansken debuterte mot Trabzonspor i Europa League sist torsdag. Nå håper han på sin første smak av Premier League-fotball borte mot Manchester City i kveld.

Liverpool endte på sjuendeplass siste sesong og må gjennom kvalifisering for å få plass i Europa League denne sesongen. Poulsen, som så den første ligakampen mot Arsenal fra tribuneplass, ser ingen grunn til at LFC ikke skal greie å kvalifisere seg for Champions League neste sesong.

- Jeg tror vi har en sterk nok tropp til å konkurrere med de store lagene. Vi viste forrige søndag at laget er klart for Premier League. Nå håper jeg vi kan slå City, sier Poulsen.

Dansken sier han er glad for å komme til England og Liverpool. Jeg trenger å få rytmen i spillet her i England, men jeg kan slå fast at vi har en sterk tropp, sier Poulsen til hovedstadsavisen.

New signing Christian Poulsen believes that Roy Hodgson is the right man to bring the good times back to Anfield.

Til Liverpools offisielle hjemmeside sier Poulsen at han har klokkertro på at hans gamle sjef i FC København, Roy Hodgson, kan gjøre Liverpool til en suksessfull klubb igjen.

- Det finnes ingen grunn for at han ikke skal greie dette. Fra tiden i FCK vet jeg at Roy er god til å bringe et lag sammen og skape en sterk mentalitet. Han tar vare på alle, hele laget. Selv spilleren som er 18. valget får tro på at han er viktig for klubben med Hodgson som sjef, sier Poulsen.