- Klubben må handle spillere

Dirk Kuyt mener at Liverpool må være handlekraftige på transfermarkedet i sommer, dersom klubben skal ha en sjanse til å gjenvinne sin tapte Champions League-status.

- Dersom vi kan kjøpe noen nye spillere, tror jeg vi vil være med i kampen om trofeene igjen, uttaler Kuyt til Liverpool Echo.

- Det var perioder hvor vi ikke spilte særlig bra denne sesongen, og vi slapp inn mål i sluttminuttene. Av og til var vi også veldig uheldige. Jeg tenker tilbake på badeballepisoden og alle skadene vi slet med.

- Spesielt var savnet av Fernando stort i mange kamper. Forrige sesong var det motsatt. Vi var laget som gjorde mål i sluttminuttene, og alt gikk vår vei.

- Neste sesong trenger vi litt mer hell, og litt mer kvalitet i laget. Alle vet det. I mellomtiden må alle i klubben jobbe veldig hardt for å bli bedre.

Liverpool har allerede sikret seg den unge Charlton-spilleren Jonjo Shelvey, og alt tyder på at den 18 år gamle Rangers-stopperen Danny Wilson blir de rødes eiendom med det eller første. Men Kuyt mener at klubben også må hente inn mer rutinerte spillere.

- Liverpool er en enorm klubb. Det er veldig skuffende at vi ikke skal spille i Champions League neste sesong, for dette er en turnering som vi har gjort det bra i. Men det som har skjedd, har skjedd. Vi må nå sørge for at vi kvalifiserer oss til Champions League neste år. Spillere som ønsker å spille i Champions League vil trives i Liverpool. Vi må bare sørge for at vi er med igjen i løpet av det kommende året, avslutter nederlenderen.