- Liverpool er ikke problemet

Javier Mascherano insisterer på at det ikke er Liverpool FC eller supporterne som er grunnen til at han ønsker seg bort fra Merseyside. Han er stolt over å spille for klubben, men ønsker seg bort fra landet.

I går spilte Javier Mascherano landskamp for Argentina mot Irland. I pressesonen etterpå var det naturlig nok mange som ønsket å vite hvordan klubbsituasjonen hans nå var, og om hvorfor han ønsket å forlate Liverpool FC.

- Det eneste jeg har lyst å si er at jeg ikke har noe i mot folket i Liverpool eller klubbens supportere. Problemet er ikke å spille for Liverpool, for jeg er veldig stolt over å spille for Liverpool. Det handler om noe annet.

- Jeg sa til han (Hodgson) at på grunn av livskvalitet så foretrekker jeg å bytte land å spille i - ikke å bytte klubb, og det er fakta. Jeg vil gjerne si takk til alle i Liverpool, fordi de har støttet meg helt fra starten til nå, avsluttet Mascherano.

Liverpool har foreløpig ikke mottatt bud på Mascherano verken fra Barcelona eller Inter - som virker til å være de to eneste interesserte klubbene som kan ha råd til å betale summen de røde krever.