- Målsettingen er topp fire

Skrtel oppfordrer supporterne til å ha tålmodighet med Hodsgon og laget, men påpeker at en plassering som gir kvalifisering til Champions League neste sesong fortsatt er målsettingen.

Martin Skrtel er fortsatt overbevist om at Liverpool kan være med å kjempe om Champions League-kvalifisering denne sesongen. Midtstopperen mener supporterne må gi Roy Hodgson tid som manager i Liverpool. Etter nok et skuffende resultat, 2-2 mot Sunderland i helgen, var frustrasjonen til å ta og føle på blant tilskuerne på Anfield. Liverpool ligger på 16.plass i Premier League med kun 6 poeng. Skrtel mener at en plassering blant de fire beste fremdeles er innen rekkevidde.
- Mange tror at alt skal bli perfekt når en ny manager kommer inn, men vi trenger tid, uttaler Skrtel til Liverpool Daily Post.

- Målsettingen vår er å kjempe om en topp fire-plassering. Det vil ikke bli enkelt ettersom det er mange gode lag som er ute etter det samme. Men dersom vi fortsetter å forbedre oss ettersom sesongen skrider frem, kan vi komme tilbake i Champions League. Det er målet vårt.

- Mye er forandret her. Vi har ny manager, nye spillere, nytt medisinsk støtteapparat og noen andre personer rundt laget. Det vil alltid bli vanskelig når man forandrer så mye.

- Folk forventer resultater umiddelbart, men det fungerer ikke slik. Vi alle, manageren og de nye spillerne som har kommet inn, trenger tid til å jobbe sammen.

- Hver kamp er vanskelig i Premier League, men vi vet at vi må vinne hjemmekampene. Vi var nær ved å beseire Arsenal, vi vant mot West Brom. Vi alle jobber hardt for å bli bedre for hver kamp.

Skrtel avslører at selv kjæresten hans har problemer med å skille midtstopperen fra Paul Konchesky ute på banen.
- Jeg tror folk blir forvirret når vi spiller sammen fordi vi begge er ute på samme side. Selv kjæresten sa at hun forvekslet oss to da hun så kamp på tv.