- Midtbaneduo er ikke til salgs

Til tross for italiensk interesse for både Lucas Leiva og Javier Mascherano, er ingen av spillerne til salgs i følge Liverpool Echo. - Hodgsons hovedmål er å styrke stallen, og ikke å selge toppspillerne.

Liverpool har i dag gjort det klart at de vil beholde Lucas, samtidig som de repeterer at Javier Mascherano ikke er til salgs, skriver Dominic King i Liverpool Echo. Lucas Leiva har tiltrukket seg interesse fra Serie A-klubben Palermo, som skal ha lagt inn et bud som skal ha blitt avslått på Anfield. Roy Hodgson skal ønske å beholde brasilianeren, som vil reise med resten av troppen til treningsleiren i Sveits i dag.

Javier Mascherano ser ut til å ønske seg bort fra klubben. Hans kone trives ikke på Merseyside, og hans agent uttalte i går det man tidligere har forstått - at han gjerne ønsker seg en overgang til en storklubb på kontinentet. Liverpool skal være klar over faren med å ha en misfornøyd spiller i stallen, men ønsker samtidig beholde sine toppspillere. Roy Hodgsons mål er å forsterke stallen, og ikke selge de største spillerne.

De røde har blitt linket til Standard Liege-spilleren Steven Defour som forsterkning på midtbanen.