- Min største kveld

Etter et oppløftende resultat borte mot Napoli var kanskje det største plusset innsatsen til Jonjo Shelvey i hans første kamp fra start i helrødt. Nå er han sugen på mer spilletid.

Det var allmenn enighet etter kampen om at Jonjo Shelvey var blant Liverpools beste spillere på Stadio San Paolo. Den blankissede tenåringen debuterte som innbytter mot Northampton i det famøse tapet for laget fra League 2 tidligere i høst, men var den gangen en av de få som hadde grunn til å gå av banen med hevet hodet. Den sentrale midtbanespilleren, som nå hadde rollen bak David N’Gog på topp, fortsatte med sitt respektløse spill foran over 55000 tilskuere i et kokende Napoli. Det i sin første kamp fra start for de røde.

- Det må være den største kvelden i min karriere. Det er nødt til å være det, understreket Jonjo til liverpoolfc.tv etter kampen.

- Manageren ga meg mye tillit ved å la meg spille, men jeg føler at jeg greide å betale tilbake og kan nå forhåpentligvis få flere sjanser.

- Det var et godt resultat for klubben etter noen skuffende uker. Napoli er et heller skremmende sted å komme til for å spille fotball, men vi jobbet som en enhet. Vi kom oss bak ballen og spilte veldig bra.