- Minimum Champions League-kval

Fabio Aurelio mener at minimum målsetting for Liverpool denne sesongen bør være Champions League-kvalifisering. Så får en se etterpå om poengsankingen vil være nok til å kjempe om tittelen.

Liverpool åpnet ligasesongen med 1-1 mot Arsenal etter å ha spilt ti mot elleve i over en omgang. Fabio Aurelio håper at Anfield-klubben kan sanke nok poeng til å ende blant de fire beste ved sesongslutt.
- Det er vanskelig å ha en målsetting, men Liverpool er et lag som bør være i Champions League, så først og fremst tenker jeg at det i hovedsak er topp fire vi bør sikte etter, uttaler Aurelio til LFC Weekly.

- Jeg sier ikke at vi ikke vil kjempe om mesterskapet, men Liverpool må være blant topp fire. Hvis vi fra starten kan sørge for at vi ligger der, vil det bli lettere å kjempe om tittelen.

- Fra første kamp mot Arsenal må vi fortsette å ta poeng og så kan vi se i februar og mars hva vi kan kjempe om. Alle kampene er viktige og alle kampene har samme verdi på tre poeng, så vi må håndtere dem alle på samme måte.