- Mye positivt

Til tross for en sen utligning dra Arsenal så Roy Hodgson mye positivt i gårsdagens kamp. Han tror det kan bli en god sesong for Liverpool. Synes Reina stort sett spilte en god kamp.

David Ngog sendte Liverpool i ledelsen med en vakker scoring minuttet etter pause mot Arsenal. Med 11 mot 10 spillere kjempet Liverpool heroisk, men Anfield-klubben ble stående igjen med kun ett poeng da Reina fomlet ballen over streken like før slutt. Roy Hodgson synes det likevel var mye positivt å ta med seg fra kampen.
- En ting jeg lærte er at ånden er klar, fansen kan forvente at spillerne skal løpe rundt og kjempe, og dersom vi kan tilføre litt taktisk organisering kombinert med de opplagte ferdighetene, kan vi få en god sesong, sa Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Det var en flott debut for meg. Jeg synes ikke du kan spørre om mye bedre. Arsenal her, fullsatt stadion, fantastisk atmosfære. Jeg antok at fansen ville støtte laget svært godt og vi ga dem enhver grunn til det.

- Det er positivt for fremtiden. Det er 37 kamper igjen. Alle vet at det kommer til å bli et tøft år, så det var bra å vise at vi har ånden til å gjøre det bra denne sesongen. Nå må vi jobbe med å gjøre laget bedre.

- Det var en fantastisk innsats, men poengene kommer ikke lett. Når du er så nær. Kan du ikke unngå å føle deg skuffet. Kanskje vi fortjente alle poengene på forestillingen i andre omgang. Likevel ville vi ha akseptert det om noen hadde sagt at dere vil forsvarere dere godt og få 1-1 eller 0-0.

- Å tape mot slutten på en så elendig scoring er hardt. Det var en fremragende fotballkamp. Vi gjorde alt vi kunne.

Ngog nettet sitt fjerde mål på tre kamper denne sesongen. Franskmannen fikk velfortjent applaus da han ble byttet ut med Torres et drøyt kvarter før slutt.
- Det var et herlig mål. Det var en bra stykke arbeid av Johnson og Kuyt som la press på Arsenal så de hadde vanskelig med å klarere. David tok storartet vare på den. Vi hadde noen andre sjanser og begge keepere hadde noen redninger.

- Vi spilte med ni spillere en kort stund da Danny (Agger) måtte gå ut med hjernerystelse, og det viste seg at kampen varte fire eller fem minutter for lenge for oss.

Ved siden av Reina og Torres spilte Javier Mascherano og Dirk Kuyt for første gang denne sesongen.
- Det nærmeste jeg har sett laget var kampen mot makedonierne, og det var ganske enkelt angrep mot forsvar. Jeg lærer om laget hele tiden og ser spillerne spille for første gang på alle nivå.

Pepe Reina ble en slags syndebukk da han fomlet ballen i eget mål like før slutt, men Roy Hodgson påpeker at keeperen spilte godt i de øvrige 89 minuttene.
- Han tok det hardt. Han er en veldig seriøs proff som tror på seg selv og laget. Han vil være den første til å ikke legge skylden på andre. Tatt i betraktning at han ikke hadde mye å gjøre, synes jeg han gjorde det bra.

- Han har hatt en skulderskade og kom tilbake tidligere enn jeg trodde. Det var mye positivt.