- N'Gog er en annen spiller

Phil Thompson er full av beundring over det N’Gog har prestert så langt denne sesongen. Den tidligere assistentmanageren mener spissen spilte sin beste kamp for de røde mot Arsenal søndag. Stem på Gardner og McKenna.

David N’Gog scoret sitt fjerde mål for sesongen på en flott avslutning mot Arsenal søndag. Phil Thompson har tro på at 21-åringen vil fortsette den fine utviklingen denne sesongen.

- Det er umulig å forvente at noen skal komme inn på laget og gjøre det samme som Fernando Torres, men du kan bare gi David N’Gog kreditt for måten han håndterte oppgaven på mot Arsenal på søndag, sier Thompson til Liverpoolfc.tv.
- N’Gog har hatt en lovende start på sesongen, og de tre målene han scoret mot FC Rabotnicki har klart gjort underverker for selvtilliten hans. Til tider så han ut som en annen spiller enn det vi har sett de seneste 12 månedene.

- Sterk og kraftig, ledet han angrepet med glans, og jeg ble imponert over hvor mange headinger N'Gog vant mot Thomas Vermaelen og Laurent Koscielny, til tross for deres beste forsøk på å forstyrre ham.

- Når man tar i betraktning det fantastiske målet han scoret, vil jeg si det var den beste prestasjonen N’Gog har vist i en Liverpool-trøye, og det lover godt for fremtiden.

David N’Gogs flotte avslutning gikk inn ved Manuell Almunias nærmeste stolpe, og Arsenal-keeperen har i ettertid blitt kritisert for dårlig keeperspill.
- Jeg har hørt mange mennesker snakke om Manuel Almunias rolle i det som skjedde og kritikken han har blitt satt under for å ha blitt satt ut av spill ved nærmeste stolpe. Jeg har sikkert vært kritisk til Arsenal-keeperen tidligere, men ikke ved denne anledning.

- Når du ser en spiss treffe en ball med en slik råskap fra skrå vinkel og kort hold, har keeperen liten sjanse til å redde. Deres håp er ute når et skudd blir utført så bra som fra N’Gog.

- Å fokusere utelukkende på Almunia er å gjøre N’Gog en bjørnetjeneste, og det er litt urettferdig at det ikke blir snakket mer om hans flotte start. Samtidig er det imidlertid liten tvil om at han vil ha blitt fortalt i dagene etter scoringen at et slikt mål ikke redder sesongen.

- Det harde arbeidet starter rett og slett nå. Hvis han kan opprettholde et solid stabilitetsnivå, vil det bli flere slike opptredener som denne mot Arsenal, og forhåpentligvis også flere mål av det kaliberet.

Stem på Gardner og McKenna
Tidligere i uken nevnte vi de to scouserne i Spirit of Shankly-styret som deltar i en konkurranse på Facebook. Med hjelp av mange stemmer fra Norge har de to nå klatret helt opp i toppen, og ligger pr nå på 1. og 3. plass. For å vinne, må de dog ta begge plassene, så vi oppfordrer de som er på Facebook og enda ikke har stemt til å gjøre det innen fristen går ut i dag kl. 17.00.

Slik stemmer du:
1. Logg inn på Facebook.
2. Trykk like/liker på denne linken: http://www.facebook.com/yourbigyear
3. Trykk like/liker på videoen til James McKenna:http://www.facebook.com/video/video.php?v=419840163990&ref=mf
4. Trykk like/liker på videoen til Paul Gardner:http://www.facebook.com/video/video.php?v=419830418990&ref=mf