- N'Gog var positiv

Benitez var godt fornøyd med at Torres-erstatter N'Gog gjorde sitt åttende mål for sesongen i kveld. Manageren har fortsatt ikke hatt noen samtale med den nye styreformannen, Martin Broughton.

David N'Gog gjorde Liverpools andre mål mot West Ham i kveld, og manager Benitez skryter av den unge spissen til Liverpoolfc.tv.

- Når noen spiller i stedet for Fernando Torres, så vil det være samtaleemne blant folk. Men jeg har tro på N'Gog. Han kan score mål, og han gjorde det bra i kveld. Han hadde et par sjanser, hans bevegelser er veldig gode, og han holder alltid motstanderens forsvar på tå hev.

- David vet han har fått spille mange kamper denne sesongen, og han må fortsette å jobbe hardt. Han prøver hele tiden å forbedre seg, og kan gjøre en god jobb for laget.

- 3-0 over West Ham er et godt resultat, og jeg synes vi klarte oss bra. De startet kampen med å presse oss, men så snart vi gjorde det første målet ble det lettere for oss. Når vi gjorde vårt andre og tredje mål, avgjorde det kampen.

- Vi burde ha scoret flere mål, men det var viktig å kontrollere kampen og få de tre poengene foran den lange reisen vi nå står foran.

Benitez fikk spørsmål om hva dette resultatet betyr for kampen om fjerdeplassen.

- Vi må fortsette å gjøre jobben vår. Vi vet det er vanskeligere nå, spesielt etter at Tottenham vant i helgen. Vi ønsker å gjøre vår del av jobben, og være i posisjon dersom lagene foran oss feiler.

Journalistene ville også ha siste nytt etter operasjonen til Fernando Torres.

- Fernando har hatt sin operasjon, og er okay. Han trenger tid. Det er synd at vi har mistet en viktig spiller, men kanskje rekker han VM med Spania. Blir han skadefri i tide, er jeg sikker på at han blir inkludert i troppen.

Benitez ble til slutt spurt om han har hatt noen samtale med Liverpools nye styreformann, Martin Broughton, ennå.

- Ikke ennå, men vi vil ha et møte snart, lød svaret.