- Noen måneder unna vårt beste

Christian Poulsen tror ikke de røde vil spille opp mot sitt beste før om noen måneder, men tror de kan bygge videre og forbedre seg for hver kamp som går. Han tror laget vil savne kaptein Gerrard den neste måneden.

Med Steven Gerrard og Jay Spearing ute i flere uker, står det mellom Jonjo Shelvey, Christian Poulsen, Lucas Leiva og Raul Meireles om hvem som skal ta de to plassen på sentral midtbane. De to sistnevnte virker å være Roy Hodgsons førstevalg, men Poulsen spilte en av sine bedre kamper i helrødt da Lucas var suspendert i hjemmeseieren mot West Ham på lørdag.

Dansken var glad for å være tilbake på laget, men tror ikke de røde vil vise seg fra sin beste side på en del måneder enda.

- Jeg tror og håper at vi vil forbedre oss for hver kamp. Dersom vi jobber hardt og hører på hva manageren ønsker vi skal gjøre, så er jeg sikker på at vi vil være et bedre lag når vi kommer til kampene i februar og mars, sier Poulsen til SkySports.

- Det var godt for meg å spille igjen. Det har vært en hard start, så det var fint å være tilbake igjen i startelleveren i en viktig seier. Vi har slitt, og jeg har slitt med å få spilletid, så det var fint å få spille.

Den danske landslagskapteinen tror de røde vil savne Steven Gerrard, som er ute i opp til en måned med en hamstringskade han pådro seg i privatlandskamp mot Frankrike forrige uke.

- Når Steven kom tilbake fra landslagsopphold med skade, var det viktig for andre spillere å komme inn. Han vil bli savnet. Når kapteinen ikke er her, så mangler vi nøkkelspilleren i vårt lag. Vi håper han vil være tilbake raskt, men i resten av tiden han er borte er det opp til oss å hente de poengene, og å være i en god posisjon så vi kan forbedre oss enda mer når han kommer tilbake.

- Jeg fikk min sjanse og er fornøyd med det, men det viktigste var de tre poengene, avsluttet Poulsen.