- Problemet ligger ikke på det mentale planet

Roy Hodgson mener at Liverpools svake borteform ikke kan tilskrives noen form for mental sperre hos spillerne. Manageren mener at det rett og slett bare er vanskelig å vinne bortekamper i Premier League.

Bolton er det eneste laget som Liverpool har slått på bortebane i årets Premier League, og de røde tapte 2-0 for Stoke i sin forrige bortekamp. Nå venter en tøff bortekamp mot Tottenham på søndag. Spurs sin statistikk viser imidlertid at Harry Redknapps mannskap får problemer i ligarunder helgen etter Champions League-spill.

- Borteformen har vært dårlig lenge. Vi står bokført med en flott seier og et par uavgjorte kamper vi kan leve med, men jeg er redd det er vanskelig å vinne på bortebane i denne ligaen, sier Liverpool-manager Hodgson til Press Association.

- Vi har ikke hatt hellet med oss så langt, og de poengene vi har tatt har vi kjempet hardt for. Jeg tror ikke dette handler om psykologi. Mot Stoke gjorde vi det bra inntil de scoret mål. Vi la press på dem, og slapp inn ett mål til, og alle sier at vi spilte dårlig og ble knust.

- Jeg tror at dersom vi forsetter å spille som vi gjorde mot West Ham, så kan vi ta et par borteseire. Det er nivået på prestasjonen som teller. Alt handler om resultater, og folk ser på resultatene og bedømmer prestasjonen ut fra det. Jeg må vurdere prestasjonen vår, og noen ganger når vi vinner så ser jeg at vi ikke spilte bra og kunne ha prestert bedre, og noen ganger når vi taper, så ser jeg at det var et dårlig resultat men prestasjonen i seg selv var egentlig ikke så ille.