- Reina og Torres vil vurdere sin fremtid i sommer

Tony Barrett hevder det slett ikke er usannsynlig at Pepe Reina forlater Liverpool i sommer. Journalisten tror det vil skje dersom keeperen konkluderer med at New England Sports Ventures planer ikke matcher hans ambisjoner.

Daily Mail hevdet tidligere i dag at Reina har en klausul i kontrakten sin om at han kan selges for £20M. I artikkelen var det også sitater der Reina antydet at han kan komme til å forlate Liverpool om de røde ikke er å anse som tittelkandidater lenger.

- Jeg skrev under på en ny seksårskontrakt for sju måneder siden, og jeg er lykkelig i klubben. Men alle fotballspillere ønsker å kjempe om trofeer og vinne ting. Jeg vil fortsette i Liverpool i det minste frem til sesongslutt, skal Reina ha sagt.

Tony Barrett i The Times skriver at det ikke bare er rykter at Reina vurderer sin Liverpool-fremtid.

- Det er veldig synd for Liverpool, men faktum er at Reina, som Torres, skrev under for Liverpool fordi de var ambisiøse og ønsket å kjempe om de gjeveste trofeene i fotballens verden. Som alle vet, har ikke det skjedd, og duoen vil vurdere sin fremtid i sommer dersom det innen den tid ikke er noen indikasjoner på at Liverpool igjen kan oppnå suksess. Det vil ikke skorte på kjøpere til duoen heller. Arsene Wenger er spesielt ivrig på Reina. Egentlig er det nå opp til Liverpool, i de kommende månedene, å bevise at de kan matche Torres og Reinas ambisjoner. Dersom klubben ikke klarer det, vil man risikere å miste begge spillerne til sine rivaler, melder Barrett.