- Reina verdt mange poeng

Gerrard tror Reina vil være verdt ekstra poeng senere i sesongen. Stolt av spillernes innsats. Tror dommeren ble påvirket av bortesupporterne til å sende Cole av banen.

Pepe Reina, som ble kåret till Liverpools beste spiller forrige sesong, lagde selvmål mot Arsenal i siste spilleminutt. Keeperen hadde imidlertid vartet opp med gode redninger fra Theo Walcott og Tomas Rosicky. Roy Hodgson og Jamie Carragher var kjapt ute etter kampslutt og ga sin fulle støtte til den vanligvis så bunnsolide sisteskansen. Steven Gerrard tror at Reina klarer å legge fadesen fort bak seg og bli viktig for Liverpool videre i sesongen.
- For meg er han en av de beste keeperne i verden. Han vil opplagt ta det igjen i løpet av sesongen, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Han er verdt mange poeng for denne fotballklubben, det er det ingen tvil. Jeg kommer ikke med unnskyldninger, men han var uheldig og jeg tror solen spilte en stor rolle.

- Men når vi før eller siden leder 1-0 eller går mot uavgjort, vil han foreta en redning i verdensklasse, det er slik han gjør.

- Det er ingenting å peke på her. Alle kan gå med hodet hevet etter kampen og være stolt av prestasjonen.

Joe Cole ble sendt av banen for en klumsete takling på Laurent Koscielny, men Steven Gerrard synes det var en streng avgjørelse.
- Det var litt av en nedtur for Joe, men han tok alle i hånda og takket dem for prestasjonene etter at han hadde forlatt banen. Jeg synes han var litt uheldig som fikk rødt. Et gult hadde vært fornuftig. Men når du foretar slike taklinger foran bortesupporterne, påvirker det dommeren, og det var det som skjedde.

Steven Gerrard er stolt av jobben til lagkameratene.
- Jeg synes vi var veldig uheldige som ikke klarte å holde ut og ta maksimalt antall poeng. Jeg er veldig stolt av guttene. Vi alle la ned en enorm arbeidsinnsats.

- Det er tøft nok å spille mot Arsenal med 11 mot 11. Så når du mister en mann med én omgang igjen og fortsatt får noe ut av kampen, da er det svært tilfredstillende.

- Vi var disiplinerte. Jeg synes vi virket i god form. Jeg synes vi spilte bra til tider. Det var mye positivt å ta med seg, det var bare synd at vi ikke holdt helt ut.

- Dersom vi fortsetter med den kjempegløden og innstillingen, vil vi stå overfor en meget god sesong, men vi må vise det uke etter uke, ikke bare mot Arsenal.