- Samling i bånn

Joe Cole lover å gjøre alt som står i hans makt for å bidra til at Liverpool-skuta kommer på rett kjøl igjen. Cole har ikke klart å markere seg nevneverdig siden Bosman-overgangen fra Chelsea, og ble byttet ut i gårsdagens 2-0 tap for Everton.

Cole innrømmer at han er sjokkert over sin egen svake form, og var fortvilet over egen innsats på Goodison Park.

- Vi spiller ikke bra for tiden. Jeg spiller ikke bra selv heller. Jeg forventer mer av meg selv. Men jeg vet jeg er i en klubb som vil hjelpe meg gjennom denne dårlige perioden, sier midtbanespilleren til Liverpool Echo.

- Det er skuffende å tape en slik viktig kamp i den situasjon vi befinner oss. Det dummeste vi kan gjøre nå er å begynne å skylde på hverandre. Vi må gå i oss selv, og være kritiske til egne prestasjoner, hver og en av oss.

- Jeg må forsøke å gjøre alt jeg kan for å finne tilbake til mitt gamle jeg. Jeg må finne formen på en eller annen måte. Jeg er sikker på at jeg vil klare det, og at det vil ordne seg snart.

- Vi har hatt en tøff start på sesongen, og det har vært en dårlig start resultatmessig. Det får vi ikke gjort noe med nå. Vi ligger der vi ligger på tabellen, og vi må sørge for å få gjort noe med det. Vi må ta samling i bånn.

- Det er typer her som kan bidra til at vi klarer å snu dette. Jeg ser ikke lenger enn til meg selv. Jeg må prestere langt bedre for klubben. Hvert eneste minutt, hver eneste dag, tenker jeg på hvordan jeg kan finne tilbake til gamle takter. Jeg er desperat etter å gjøre det bra for Liverpool.

- Jeg har aldri opplevd en periode som dette før, så dette er nytt territorium for meg. Men det er en utfordring. Livet er aldri lett.

Nå står en vanskelig bortekamp mot Napoli i Europa League på programmet for Liverpool. Torsdagens motstander er helt oppe på fjerdeplass i Serie A. Deretter venter hjemmekamp mot Blackburn Rovers på søndag. Videre står ligakamper mot Bolton, Chelsea, Wigan og Stoke på programmet. Nå håper Cole på gode resultater i disse kampene.

- Det vi nå må gjøre er å gå ut og kjempe oss til den første seieren, og så ta det derfra, sier han.

- Vi støtter manageren, og vi har alle troen på laget og klubben. Vi må bare stå sammen. Vi gjør visse ting riktig, men vi må kutte ut det vi gjør galt. Det som er oppmuntrende er at klubben nå har fått nye eiere og beveger seg i riktig retning. Nå må vi spillerne kjempe videre og heve hodet. Vi må prestere bedre. Det gjelder alle i klubben.