- Seier vil være perfekt før lokaloppgjøret

Christian Poulsen mener at seier mot Blackpool vil gi Liverpool et perfekt løft foran Merseyside-derbyet 17. oktober. Midtbanespilleren er glad for å være i England. Positivt at Utrecht ikke skapte mange sjanser.

Chritian Poulsen mener tre poeng mot ”The Seasiders” er nødvendig før Premier League tar to ukers pause på grunn av landskamper. Blackpool gjester Anfield for første gang siden 1971.
- Det er ingen enkle kamper, og vi har sett det i ligaen i år, sier Poulsen til LFC TV.

- Hvert lag er sterkt, selv når vi spiller hjemme mot Blackpool, men selvsagt er det en viktig kamp for oss. Det ville vært fint å ta tre poeng før landskampene.

Poulsen har nytt stor tillit av Roy Hodgson etter overgangen fra Juventus i sommer. Dansken er svært glad for å spille for de røde.
- Jeg er glad for å være her i England. Også familien er lykkelig. Jeg finner meg til rette, og jeg er stolt av å være her.

Midtbanespilleren tror Liverpool har gode muligheter for avansement i Europa League etter 0-0 mot Utrecht.
- Det var en bortekamp, og vi fikk et poeng. Utrecht forsøkte meget hardt og var et teknisk godt lag, men jeg synes vi likevel var gode i kampen, men vi klarte ikke å score for ta hjem seieren.

- Vi har tatt fire poeng fra to kamper, så vi leder gruppen. Hvis vi kan ta noen poeng hjemme, vil vi være videre til neste runde.

- For hver kamp må vi forbedre oss. Vi forsøkte å spille ballen, men vi skapte ikke så mange sjanser som vi ville ha likt.

- Vi har vært gjennom en vanskelig tid i det siste, men det gode i kveld var at vi ikke ga bort for mange sjanser. Det var en bortekamp, men vi må forbedre oss i de neste kampene.