- Som en finale for oss

Spillerne til Atletico Madrid er forsiktig optimistiske foran semifinalen mot Liverpool på torsdag, og veteranen Simao Sabrosa sier at det vil være som å spille en finale foran The Kop.

- Dette er en semifinale, men for oss blir det som en finale, forteller Simao til AS. -Vi må ha troen, vi er 90 minutter unna.

- Ikke minst har vi ledelse på et mål og vi vet hvordan det er å spille på Anfield da vi gjorde det i fjor i Champions League.

- Vi har klare og fokuserte, vi er optimister og vi ønsker å spille vårt spill.

- Det vil være fantastisk å kunne komme til to finaler da ingen vet når vi kan få denne sjansen igjen, sier flankespilleren hos Atletico etter at laget allerede er klar for den spanske cupfinalen mot Sevilla.

- Det viktige er at vi vant første kamp og at Liverpool ikke scoret, sier angriper Diego Forlan til uefa.com. -Et bortemål er viktig, men det gjenstår fortsatt 90 vanskelige minutter mot et erfarent lag på deres hjemme bane. Det blir en vanskelig kamp.

- Det var viktig å holde buret rent, men innstillingen vår må være at vi ikke har oppnådd noe ennå, skyter midtbanespiller Perea inn. -Vi må reise til England med samme aggresjon og konsentrasjon som vi visste foran våre egne fans. Vi reiser til Anfield med større tro, mer styrke, men vi kan ikke tenke at vi allerede har gjort jobben da vi møter et av de beste lagene i Europa.