- Spillerne har hovedansvaret

Jose Reina slår fast at Liverpools borteform må bli bedre, og mener at spillerne må ta hovedansvaret for at så skjer. Målvakten oppfordrer supporterne til å støtte Roy Hodgson 100%.

- Vi må avslutte denne sesongen i en bedre posisjon enn den vi befinner oss i for øyeblikket, og sørge for at vi bygger laget for å bli konkurransedyktige neste sesong. Klarer vi ikke det, blir det vanskelig å holde på de beste spillerne, erkjenner Reina til ESPN Soccernet.

- En topp fire-plassering denne sesongen er fortsatt mulig. Men da må vi sørge for at vi leverer bedre spill, ellers blir det veldig, veldig vanskelig, legger han til.

- Vi er trolig ikke så sterke som Manchester City, Arsenal, Manchester United, Chelsea og Tottenham for øyeblikket, så vi må sørge for at vi bygger en bedre tropp. For øyeblikket er det nærmest umulig for oss å konkurrere med for eksempel Chelsea over ni måneder, og det er hva jeg ønsker at vi skal gjøre. Klubber over hele England bygger skikkelige tropper. Vi må gjøre det samme, da vi må være konkurransedyktige.

- Vi spiller ikke bra nok for tiden, og spesielt gjelder det på bortebane. Vi må sørge for at vi forbedrer oss på dette feltet, ellers vil vi slite. Det er vanskelig å slå lag på bortebane, men ønsker vi å kjempe i toppen når sesongen nærmer seg slutten, må vi greie dette.

- Det er viktig å ha en plan i fotball, men det er spillerne som får systemet til å fungere. Det er vi spillere som må vise oss frem mer ute på banen. Rafael Benitez hadde en høy stjerne i Liverpool, men det er på tide at fansen stiller seg bak Roy og støtter Roy 100%. Jeg tror ikke kritikken mot ham er så tung som mediene vil ha det til uansett.

Reina karakteriserer eierskapet til Hicks og Gillett som «et rot», og ser nå frem til at de nye eierne skal markere seg på en positiv måte.

- Vi var en gruppe spillere som snakket med dem i 20-25 minutter, og vi diskuterte flere forskjellige ting angående klubben. Jeg synes det var et positivt møte. De vil gjøre gode ting for Liverpool i fremtiden.

- Jeg skjønner dette er et langsiktig prosjekt, og vi kan trolig ikke bygge troppen slik som Mancini har gjort, ved hjelp av sjekkheftet og betale enorme summer for spillere og lønninger. Det er en akseptabel måte å gjøre det på, som vi må respektere, men det er trolig ikke den beste måten å gjøre det på. Jeg prøver ikke å diskreditere Mancini. De gjør ting på sin måte, og dersom de vinner ligaen er det ingen som vil kritisere dem. Men våre nye eiere vil nok heller forsøke å legge stein på stein, noe som er forståelig.