- Spillerne prøver for hardt

Det sier Roy Hodgson om underpresterende Liverpool-spillere, ifølge The Indpendent.

Liverpool-sjefen antyder at spillerne hungrer etter suksess, og at de derfor ikke presterer på toppnivå.

- Det er frustrerende for spillerne, fordi de ønsker å gjøre det bra. Det skorter ikke på innsats eller ønske om å gjøre det bra.

- Mot Utrecht slet vi uheldigvis med det rent tekniske. Vi holdt ikke godt nok på ballen, og maktet ikke å slå de rette pasningene. Det frustrerer de spillerne som har potensial til å spille fast på førstelaget, for de vet at de er kapable til å utrette ting, sier Hodgson ifølge The Independent.

63-åringen tror noen av spillerne som møtte Utrecht vil være skuffet over egne prestasjoner.

- Jeg ser spillerne på trening hver dag, og vet at noen av dem vil være skuffet over at de ikke tok litt bedre vare på muligheten de fikk. Det vil imidlertid ikke påvirke meg, for de vil få flere sjanser.

- Noen ganger vil man for mye. Hvis man kke får sjansen så ofte, kan viljen til å prestere bli for stor. Det kan få negativ innvirkning på prestasjonene, og det har nok vært tilfellet for et par spillere.

Hodgson er noe skuffet over prestasjonen mot Utrecht, men tar med seg det positive fra oppgjøret.

- Jeg lærte ikke så mye annet enn at jeg har en spillergruppe som er klar for å jobbe sokkene av seg. De vil fortsette å forbedre seg etterhvert som tiden skrider frem, uttaler 63-åringen.

Liverpool-manageren vurderte å gi Fernando Torres muligheten mot nederlenderne, men bestemte seg for å la El Niño forbli på benken.

- Jeg vurderte seriøst å gi ham 45 minutter, forteller Hodgson.

- Det ville vært godt for selvtilliten hans, men kanskje han ikke trenger en selvtillitsboost. Jeg så på hans første 50 scoringer for Liverpool her om dagen. De var ganske utrolige. Jeg håper, på bakgrunn av avgjørelsen min, at han vil lyse opp kampen mot Fulham på lørdag, avslutter han.