- Styret må ta de rette beslutningene

Benayoun oppfordrer Liverpools styre til å ta de rette beslutningene. Han vet ikke hvilke spillere og personell som er i klubben neste sesong. Må gjøre alt for å beholde Gerrard og Torres. Usikker på egen fremtid.

Liverpool gikk på sitt 19. tap for sesongen da Chelsea vant 2-0 på Anfield i går. Pressen spekulerer rundt Rafael Benítez’ fremtid. mens Liverpool har verken et betydelig transferbudsjett å bruke eller kan tilby Champions League-fotball til spillere neste sesong. Det kan heller ikke utelukkes at enkelte av Liverpools spillere vil vurdere et klubbskifte.

Yossi Benayoun mener det er helt avgjørende at klubbens styre foretar de korrekte beslutningene i sommer. Blant annet håper israeleren at de kan få solgt klubben slik at Liverpool kan få en ny, frisk start.
- Det er vanskelig å snakke om neste sesong ettersom vi ikke vet hvilke forandringer det blir med spillere og stab. Det er for tidlig, sier Yossi Benayoun til Liverpool Echo.

- Personlig vet jeg ikke om jeg blir her eller ikke. Mye kan skje. Vi får vente og se.

- Når du er i en stor klubb og det går dårlig, er det normalt at presset legges på manageren.

- Rafa har gjort en flott jobb. Vi forsøker å ikke se på hva som har skjedd tidligere (denne sesongen).

- Vi har prøvd å gjøre vårt beste, men det har ikke vært godt nok. Rafa har vist at han er en god manager. Personene over ham skal ta de rette avgjørelsene.

Benayoun ble presset ytterligere på spørsmålet om hans tanker rundt neste sesong.
- Liverpool er en stor klubb, og jeg nyter det, fortsetter han.

- Men mye skjer i øyeblikket, og vi får se. En klubb som Liverpool må gjøre alt de kan for å beholde spillere som Stevie (Gerrard) og Fernando (Torres), men mye kan forandre seg. I løpet av noen få uker vil vi vite mer.

- Dersom det avhenger av meg, vil jeg bli her og legge opp i Liverpool. Fansen er de beste i verden, men det avhenger av mye. Det vil bli veldig klart snart.