- Tabben er glemt

Liverpool-manager Roy Hodgson støtter Pepe Reina etter søndagens tabbe mot Arsenal, og håper sisteskansen har glemt den så fort som han selv gjorde.

Pepe Reina har vært solid mellom stengene for Liverpool siden overgangen fra Villarreal sommeren 2005. Sisteskansen var Liverpools beste spiller forrige sesong, men gjorde en sjelden feil som kostet Liverpool to poeng mot Arsenal på søndag.
- Hvis du er keeper og ikke kan leve med en feil som du har gjort, da vil du ikke få en karriere uansett nivå, sier Roy Hodgson til Daily Express.

- Det er bare en ting som er sikkert i fotball dersom du er keeper. Det er at du en dag kommer til å gjøre en feil som fører til at du slipper inn et mål. Det kan koste laget ditt poeng, og du vet det når du setter på deg hanskene.

- Hvis du er en god keeper, skjer det ikke veldig ofte, og sjeldnere enn du går av banen med gratulasjoner fra folk for at du berget laget ditt poeng.

- Det var en tabbe, han forstår det. Vi føler med ham fordi han tok det hardt inn på seg, men han er en sterk karakter. La oss håpe han har glemt det like fort som det jeg gjorde