- Torres er ikke til salgs

Rafael Benitez trekker på skuldrene av at Roberto Mancini flørter med toppscoreren. David N'Gog fikk problemer med ryggen. Atletico fornøyd med spill og resultat.

I likhet med de to foregående rundene i Europa League må Liverpool ta med seg et tap fra bortebane og til returen på Anfield. Engelske aviser har i dag likevel vært mest opptatt av å blåse opp en uttalelse fra Roberto Mancini om at Fernando Torres er en fantastisk angriper og at alle lag i Europa ville ønske å kjøpe ham. Det har blitt til at superspissen er øverst på ønskelisten til de nyrike fra Manchester.

- Vi har gjentatt ganger sagt at Fernando ikke er til salgs og at han har fem år igjen av sin kontrakt, svarer Rafael Benitez på det forventede spørsmålet. - Hvordan kan de da kjøpe en spiller som ikke ønsker å reise?

Det var uansett tydelig at Liverpool savnet sin toppscorer på Vicente Calderon, hvor Atletico Madrid kunne sikre seg en 1-0 seier før returen på Anfield om en uke. Rafa kunne etter kampen fortelle at David N'Gog hadde fått et problem med ryggen og at det var årsaken til at han ble byttet ut et drøyt kvarter ut i 2.omgang. Manageren antydet at man ville bruke en del friske bein i ligakampen mot Burnley førstkommende søndag.

- Vi spilte bra og det eneste som manglet var den andre scoringen, sa trener Quique Sanchez Flores hos Atletico Madrid. - Det ville ha gjort kampen fullkommen for vår del.

- Vi kan imidlertid ikke klage. 1-0 er et godt resultat. I garderoben etterpå var spillerne optimistiske og de vet at avgjørelsen nå vil finne sted på Anfield. Vi kan ikke bli for selvsikre. Liverpool har hatt noen ujevne resultater denne sesongen og alltid vunnet returen på Anfield.

- Vi vet at vi må spille veldig bra på Anfield da Liverpool vil spille med høy intensitet i den kampen.