- Torres har fått nok av Hodgson

Velinformerte Tony Barrett i The Times bekrefter ryktene om Fernando Torres sin økende misnøye med livet under Roy Hodgson, og skriver at spissen vil prøve å komme seg bort fra klubben i løpet av de to neste overgangsvinduene.

Det har de siste dagene versert mange rykter om at Fernando Torres (og Pepe Reina, i følge ryktene, men det nevner ikke The Times noe om) har fått nok av Roy Hodgson og hans arbeidsmetoder i Liverpool FC.

Tony Barrett er kanskje den aller mest troverdige journalisten der ute når det kommer til saker som denne, og han bekrefter langt på vei at Liverpools angriper er veldig misfornøyd med livet under Roy Hodgson, og vil prøve å komme seg bort fra klubben i løpet av de neste to overgangsvinduene.

Da de fleste tidligere i kveld forventet at Roy Hodgson skulle si at hans mest verdifulle spiller ikke var til salgs for enhver pris, i forbindelse med interessen fra Old Trafford, svarte Hodgson heller kryptisk at ingenting var umulig, selv en overgang for Fernando Torres til erkerivalen.

Andre rykter på Merseyside sier at det er splittelse i garderoben, hvor Jamie Carragher og Steven Gerrard støtter sin nåværende engelske manager, mens de spanske stjernene rett og slett har fått nok. Vi anbefaler dog å ta akkurat disse rapportene med en klype salt.

Det eneste som er sikkert er at dette vil øke presset på den nåværende manageren ytterligere.