- Torres inspirerer oss

Lucas mener Liverpool blir sterkere med Torres og Benayoun tilbake. Reiser ikke til Romania for å forsvare seg til avansement. Lucas håper å vinne sitt første trofé med Liverpool denne sesongen.

Fernando Torres er nettopp tilbake fra en kneskade. Lucas Leiva er ikke i tvil om hva det har å bety for laget.
- Å ha Fernando på banen er ikke bare et enormt løft for oss, men det er også en stor fordel overfor motstanderen, forteller Lucas til Liverpoolfc.tv.

- Fernando er vår viktigste målscorer, og forsvarerne vet at de ikke kan gi bort noen sjanser til ham fordi han vil ta vare på dem.

- Han gir oss selvtillit fordi han scorer mange mål og avgjør kamper for oss. Uheldigvis har han vært skadet, men vi håper han vil være skadefri mellom nå og slutten av sesongen og hjelpe oss å komme inn blant topp fire.

Torres og Yossi Benayoun var tilbake fra skade i det målløse oppgjøret mot Manchester City, og Benítez avslørte etter kampslutt at Glen Johnson at han også forventer ta Glen Johnson vil komme i full trening i løpet av kommende uke.
- Vi vet hvor viktige de er for oss. Yossi skaper mange sjanser for oss. Han har store ferdigheter og egenskaper. Vi er glad for å ha dem tilbake.

- Vi kommer også til å få Glen tilbake om et par uker, noe som er en annen stor styrke for oss.

- Når vi får hele troppen tilgjengelig igjen, tror jeg vi vil bli enda sterkere. Det vil være viktig mellom nå og slutten av sesongen.

Liverpool leder 1-0 foran returmøtet med Unirea Urziceni. Lucas mener Unirea vil måtte endre sin defensive taktikk fra møtet på Anfield.

- Vi har et forsprang, og vi slapp ikke inn et bortemål, noe som er viktig i Europa.

- Vi vet det blir vanskelig fordi jeg synes de var godt organisert på Anfield, men det vet at de må score. Kampen vil bli åpen. Vi håper å utnytte det og score mål for å gå videre til neste runde.

- De må angripe. Hvis ikke går vi videre og er i 1/16-finalen i Europa League. Forhåpentligvis vil vi få rom til å angripe i og avgjøre kampen.

Liverpool reiser ikke til Romania for å forsvare ledelsen.
- Hver seier er veldig viktig for oss fordi det gir oss selvtillit. Vi tar fatt på hver kamp med plan om å vinne.

- Vi har med oss selvtillit til kampen. Vi skal forsøke å score mål og nå 1/8-finalen.

Lucas ønsker svært gjerne å gå hele veien i Europa League og vinne finalen i Hamburg.
- Det ville vært noe helt spesielt å vinne mitt første trofé med Liverpool.

- Jeg håper det blir denne sesongen. Vi har mye arbeid å gjøre, men som jeg sier blir vi sterkere. Vi blir bedre for hver kamp, og vi har en bedre mulighet med våre stjernespillere tilbake.