- Torres kan forsvinne i januar

I følge Tony Evans i The Times vil Fernando Torres forlate klubben i januar dersom det ikke har kommet nye eiere. Er nye eiere på plass, vil spissen forbli på Anfield. - Huang har planer om å bruke £800M på kort sikt.

Etter gårsdagens nyhet om at Kenny Huang nå var så frustrert over hvor langsom prosessen med nye eiere har gått, har journalisten Tony Evans stilt opp til nettmøte hos The Times. Han forteller at Torres og stjernene på Anfield har blitt lovet at det vil bli en forandring i eiersskapet innen jul, men dersom ikke - vil de måtte forlate klubben.

- Dersom investeringen skjer, vil ikke Torres forlate klubben i overskuelig fremtid. Men om ikke - så vil han gå i januar. Han har blitt overtalt til at noe vil skje. Chelsea følger situasjonen.

- Kineserne har et budsjett på £800M for klubben på kort sikt. Dette skal gå til å kjøpe klubben, spillerforsterkninger og et nytt stadion. Det er deres budsjett, og det vil de ikke gå over. De kjøper ikke klubben av følelsmessige årsaker, men i håp om å tjene penger. Hicks og Gillett ønsker større penger, og de ønsker virkelig ikke å selge.

- Jeg tror Yayha Kirdi bare er en som brukes for å hale ut tiden.

- Jeg tror ikke det er noen sjanse for at en avtale kan bli gjort før overgangsvinduet stenger, og jeg tror kineserne bommet på den tidsfristen. Men det kommer alltids januar...

- Så vidt jeg vet så satte aldri kineserne noen tidsfrist. Det var det Broughton som gjorde - og forrige onsdag skulle man bevise at man hadde midlene. Fredag skulle en avtale bli gjort. Huang ønsket å få gjort en avtale raskt, men første gang de ga styret noen løs form for ultimatum var i går kveld.

- RBS har fortalt oss at Huang har pengene.

- Grunnen til at Huang ønsker å få gjort store spillerkjøp nå, er at de frykter laget ikke skal klare topp 4 denne sesongen. Med UEFA sine finansielle regler, må størsteparten av store utlegg for spillere være gjort innen 2012. Om Liverpool henger etter i januar, kan de røde miste spillere, og store spillere er ikke fristet til å komme. Ingen topp fire kan bety ingen store spillere inn i sommeren 2011. Derfor var de desperate etter å få gjort det i sommer.

- Hicks og Gillett gjør alt de kan for å at kineserne ikke skal få kjøpt klubben. De forsøker å refinansiere hele tiden. Dersom de blir kvitt RBS kan de holde på klubben enda et år, og den nye TV-avtalen nærmer seg, så da kan de plutselig bli rike igjen, avsluttet Evans.