- Torres viste kvalitet

Roy Hodgson er svært fornøyd med det Fernando Torres presterte mot Trabzonspor, og synes spissen viste kvalitet i den kampen. Manchester Citys David Silva advarer for Torres.

Fernando Torres viste bra tendenser da han ble bytet inn mot Trabonspor. Mot Manchester City kan spissen være tilbake i startoppstillingen, men Roy Hodgson vet at spissen må matches forsiktig om han skal hodle seg skadefri denne sesongen.

- Han viste hvilken kvalitetsspiller han er på torsdag. han var en konstant uromoment for det tyrkiske forsvaret. Han var veldig uheldig som ikke scoret, sier Roy Hodgson til Press Association.

- Vi vet hva vi har i Fernando Torres og vet at han kommer til å bli en viktig spiller for oss i mange kamper. Det er hyggelig å se ham tilbake, og det er viktig nå at vi håndterer hans fitness.

- Det er viktig at vi passer på ham fordi han ønsker å spille regelmessig  gjennom sesongen og ikke bare for en kort periode fordi vi har brukt ham for mye. Forhåpentligvis får The Kop se mye av ham i år.

David Silva skrev i sommer under for Manchester City, og Torres' landslagskollega ser ikke frem til å møte ”El Niño” på mandag.
- Jeg ville heller spille sammen med Torres enn mot ham. Vi alle vet at Fernando er en veldig god spiller. Når som helst kan han avgjøre kampen, sier Silva til Sky Sports.